Известие

Collapse
No announcement yet.

Два въпроса за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе ако ша го режа тоя пин ще е прекаран през копче някаде да може да си го има ако потрябва ама става дума че не ми се режат кабели по колата.Ако и налея нов софт няма ли да се оправи?
    Last edited by redemer; d.m.y г., 19:48.
    Lancia Y-10-DEAD
    Fiat Tempra-EX
    alfa 156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
      Няколко пъти я хващам и все пада. Накрая в кофата.
      Абе аз го имах този проблем на предишната и много просто го реших. Намерих едно парче метална шина, от единия край влиза във въпросната юипка а другия го захващам посредством един винт (който си го има) под жабката. Перфектно става.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
        Абе аз го имах този проблем на предишната и много просто го реших. Намерих едно парче метална шина, от единия край влиза във въпросната юипка а другия го захващам посредством един винт (който си го има) под жабката. Перфектно става.
        Мерси ще го пробвам това
        Lancia Y-10-DEAD
        Fiat Tempra-EX
        alfa 156 1.8 TS

Comment

И аз бях в клуба на клатещите се обороти, смених дебитомер, маркуча за дебитомера, че беше сцепен. Ламбда сонда и се оправи. Сега е чук.
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
            И аз бях в клуба на клатещите се обороти, смених дебитомер, маркуча за дебитомера, че беше сцепен. Ламбда сонда и се оправи. Сега е чук.
            Сменил съм сичко освен дебитомера моя отчита малко повече смисъл иска се 12 той отчита 20 нещо такова
            Lancia Y-10-DEAD
            Fiat Tempra-EX
            alfa 156 1.8 TS

Comment

Working...
            X